Mina tjänster

 Designer är ett kreativt yrke och i det stora hela handlar det om att man man en väl fungerande designproceess kan ta sig an i princip vila utmaningar som helst, men nedan har jag listat de vanligaste typen av uppdrag. Tveka inte att kontakta mig om du har funderingar kring hur jag skulle kunna hjälpa dig och ditt företag. Förutom de kompetenser jag själv besitter så har jag även goda kontakter i branschen som kompletterar mig vid mer omfattande uppdrag. 

Har du frågor kring mina tjänster eller vill du ha en offert så maila mig gärna på:
info@ebermarkdesign.se, eller ring på 073-838 30 25

Produktutveckling
Utveckling av nya produkter eller tjänster eller vidareutveckling av befintliga produkter. Här kan jag delta i hela designprocessen, eller i utvalda delar utifrån kundens behov. Jag lägger fokus på användarvänlighet under hela desgnprocessen och mina fördjupade kunskaper inom området design för alla ger mig förmågan att utveckla produkter och tjänster som inkluderar många typer av användare och ger ekonomika fördelar för kunden. 

Grafisk Design
Design av logotyper, grafiska profler, trycksaker, skyltmaterial, annonser etc. Ett företags visuella profilering är av stor betydelse i såväl marknadsföring som övrig kommunikation. Jag hjälper kunder att ta fram grafiskt material som visar verksamheten från sin bästa sida. Arbetet sker i nära dialog med uppdragsgivaren för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Visualisering
I större projekt ingår oftast visulalisering av idéerna som blir resultatet av förarbetet, men det finns också gånger då kunden enbart efterfrågar enn visualisering. Det kan handla om en uppfinning eller en idé till en ny byggnad, utemiljö etc. som kunden vill kunna visa upp för sina kunder eller leverantörer. Då kan jag ta fram skisser, 3D- modeller eller fysiska modeller. En riktigt bra visualisering kan vara avgörande för om tex. banken eller kunden tror på idén.

Kreativ coaching & workshops
Ibland kör man fast i gamla hjulspår, eller vet helt enkelt inte hur och var man ska ta nästa steg i sitt företagande eller i ett projekt. Jag erbjuder kreativ coaching med fokus på företagande och produktutveckling. Tillsammans med kunden sitter vi ner vid något eller några tillfällen och utvärderar, bollar idéer och planerar nästa steg i företagandet. Ibland räcker det att se på verksamheten med nya ögon för att få verksamheten att blomstra. Det kan handla om en person eller om en större grupp och beroende på frågeställningar och situation så anpassar jag coaching och workshop för att bäst passa kundens önskemål.