Order från Tyskland på födeledagen!

Igår firade jag min födelsedag tillsammans med min underbara familj och vänner med många fina presenter och en god mjölkfri tårta som jag kvåpade ihop själv. Första födelsedagen som mamma, men inte vet jag om jag känner mig särskilt gammal ännu. Det kanske blir annat nästa år när jag passerar 25 årsstrecket :). '

 

Mitt under födelsedagsfirandet trillade det in ett mail från tyskland i inkorgen. Det var en internationell bokhandel som ville köpa 1 pekbok av mig. Skitroligt, men det visade sig inte vara det enklaste att skicka iväg och ta betalt för boken när det är ett annat land. Var tvungen att skicka iväg ett mail till skatteverket om vilka regler som gäller för att vara på den säkra sidan. Man vill ju inte stöta sig med rättvisan :P

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln