uppochnervända världen

Nu har här varit tyst ett bra tag, men jag har iallafall gilltig frånvaro :) för 6 veckor sedan kom äntligen vår lilla Hilma till världen, 3320g tung och 48cm lång och helt underbart perfekt. Den senaste tiden hr verkligen varit som en bergochdalbana och jag har definitivt fått en annan syn på livet och vad som betyder något. Jag hittade iallafall en lucka i bebisschemat med matning å blöjbyten för att uppdatera här. Jag tänkte dela med mig av lite bilder på underverket också. se och njut! ;)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln