Dumma dej!!

Dummadummadummadumma symsakin! Den vill inte sy några knapphål åt mig och jag förstår inte varför. Jag avskyr teknik och maskiner som krånglar (finns det någon vettig människa som inte avskyr det?). Inget kan förstöra dagen som ett problem som man inte kan göra något åt. Jag gillar INTE att besegras av maskiner. När jag blir rik och berömd ska jag ha en personlig hustomte som är hos mig på 2 röda och löser alla tekniska problem som uppstår oavsett om det är kaffemaskinen, datorn eller symaskinen som bråkar. Sådetså!

 

Ps! blev lite gladare av att se att antalet besökare på bloggen har ökat på sista tiden. Ni är varmt välkomna :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln