Med jakten i blodet!

När man, som jag är, uppvuxen på landsbygden i norrland så är jakt en stor del av vardagen vare sig man vill eller inte. Förutom att sy och vara kreativ så är jag också jägardotter som präglats av härliga jaktdagar om höstarna. Jag ger inte så mycket för våra långa vintrar och vanligtvis kalla somrar, men våra färgglada och friska höstar avgudar jag. Det senaste åren har det tyvärr inte blivit så många svängar i tjäderskogen efterssom jag bott nere i sundsvall och det lär det inte bli i år heller efterssom liten kommer mitt i jakten... dålig planeraing :P Jag har dock tagit tag i att börja läsa jägarskolan böckerna så jag äntligen kan ta den där jägarexamen och ge mig ut på egen hand nästa höst. För vad är väl mer främjande för kreativiteten och skapandet av nya produkter än en dag i frisk höstluft?

Det börjades i tid!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln