När inspirationen faller på

Jag klev upp tidigt i morse och kände mig riktigt inspirerad att sy. Av tygerna som legat och hånat mig ett bra tag nu knåpade jag ihop en babyfilt, en dregglis och en bläckfiskskallra. Jag förstår inte att jag inte syr oftare, det är ju faktiskt roligt. Medan jag ännu har det i frisk minne ska jag passa på att knåpa ihop lite fler babygrejer i veckan. Håll till godo med bilderna på mina kreationer nedan. Kram på er!

bebisfilt
Dregglis
Bläckfiskskallra

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln