När tekniken sviker på landet

Jag börjar inse att det finns vissa begränsningar med att bo i en by 6 mil från samhället... tex. så blir det väldigt svajigt att bedriva verksamhet som i princip kräver internetuppkoppling när man får förlita sig på mobilt internet och inte bara kan koppla in nätverkskabeln i väggen. När det sedan åskar var och varrannan dag så man inte törs ha igång datorn för allt sprakande eller när strömmen går.. ja då sitter man där. Tacka vet jag facebook och mailen i mobilen.. det är bara ibland som täckningen ligger nere. Jag tror dock att jag bara haft otur de här sista veckorna.. nu hoppas jag att tekniken är på min sida igen. Jag har precis färdigställt logotypen till företaget jag berättade om i förra inlägget och ska jobba med en hemsida till dem i nästa vecka. Skojjsigt, även om hemsidor och loggor inte är det jag främst vill hålla på med... att designa fysiska produkter är ju trots allt min passion.  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln