Nytt uppdrag!

I  förra veckan fick jag in ett uppdrag från ett företag som är aktivt som projektledare i byggbranschen. De vill att jag ska skapa en stilren logotyp som symboliserar deras verksamhet, en spännande utmaning! Resultatet får ni se här på bloggen så småningom.

 

Jag älskar känslan när ett nytt projekt drar igång. Idéerna snurrar som honungsbin i huvudet och jag kan knappt bärga mig tills jag får ner dem på papper och slutligen in i datorn. Det är synd om Micke bara som får dras med en halvt frånvarande flickvän som behöver påminnas att äta och dricka bara för att jag är tvungen att göra lite justeringar i mina skisser... full koncentration :P

 

Mitt i arbetet med företagets logotyp fick jag lust att förnya min egen  lite.. Här nedanför ser  ni resultatet.

 

 

Gammalt blir nytt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln