Visst ja.. Jag ska ju på mammaledighet!

Hej igen!

Nu blev det visst ett tag mellan inläggen, men det är så när det är sommar.Tiden bara rinner iväg. Trots att jag inte gett några livstecken här så har jag haft fullt upp den sista tiden. Jag har inte nämnt tidigare att jag och Micke får ett tillskott i familjen september. Så ligger det till i alla fall och med som med allt annat så kävs det ju lite småpyssel innan det lilla livet kommer till världen. Den senaste veckan har jag fixat till sovrummet med ny färg och nya tapeter så nu är det bara bebbens sovplats som saknas. Mitt största intresse är inredning och det kliar alltid i fingrarna att få skapa nya känslor och intryck med genomtänkt inredning. Vårt nya sovrum blev över förväntan och nu kan jag med gott samvete gå på mammaledighet i september och bara njuta :)

 

Se själva vad ni tycker om resultatet!

Tapete hade vi i sovrummet i Sundsvall också.
En myshörna under torrfuran!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln