Bokföringstajm

Idag har jag varit riktigt duktig! Inte nog med att jag har suttit vid datorn och bokfört de senaste månadernas kontohändelser. Jag har dessutom varit ambitiös och gjort bokföringsmallar för att snabba upp arbetet till nästa gång. Jag väljer att sköta min egen bokföring än så länge trots att jag anser att man bör leja bort det som inte har med den faktiska verksamheten att göra. Som tur är har jag ekonomikunskaperna någorlunda uppdaterade sen kurserna på gymnasiet.  Jag använder mig av Swedbanks bokföringstjänst som innebär att man loggar in med sin vanliga internetdosa och bokför online... supersmidigt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln