Påverkad av vädrets makter

 

Nu blev det lite långt mellan blogginläggen, men så är det när man bor lite avsides. Här har varit extremt åskväder med resultat att i saknat internet på dagarna. Man blir verkligen handlingsförlamad så fort navelsträngen till omvärldens skärs av, men som tur är så har vi fått tillbaka kontakten nu iallafall :)

 

Jag missade världens åskväder här i onsdags när jag tog en tripp till Ikea i Haparanda, men det kanske var lika bra det. En bekant hade sett blixten komma in genom eluttaget och slita med sig lite av tapeten ... Hua! Som tur var hade vi kommit ihåg att dra ur datorerna, men tv:n och boxern var ikopplade. Det var troligtvis bara tur att de fortfarande fungerade när vi kom hem!

?

?Jag har trots åskvärena faktiskt fått något uträttat en här veckan också. Pekboken är nu översatt och nu återstår bara sättningen. Jag har också hjälpt Fiskmiljö med profilering av kläder och bil.

  

För ett halvår sedan gjorde jag en logotyp åt företaget fiskmiljö och nu i veckan har jag hjälp ägaren, min sambo micke, att skicka iväg loggan för lite profilering av kläder och stickers till bilen. Tyärr ville inte reklambolaget trycka loggan i färg på de mörkt färgade kläder som ska användas så loggan får bli vit istället för blå som hade blivit så mycket snyggare. Slänger in en bild så ni får se hur logotypen ser ut. Nu ska jag ta och äta frukost ute i finvädret innan jag gör någon mer nytta.

Fiskmiljö

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln