Hjälp, Var ska jag stoppa allting?!?

Nu är vi mitt uppe i att flytta in alla våra prylar i lägenheten i Nilivaara. Tyvärr blev det lite strul när vi skulle flytta då vi bara fick tag i ett släp av mellanstorlek. Jag tror vi fick tag i det sista släpet överhuvudtaget i hela västernorrland förresten (dålig planering från vår sida).  För att få plats med alla prylar var vi tvungna att sälja mitt fina skrivbord till fyndlagret och lämna två pinnstolar i lägenheten. Resultatet av det är att jag har väääldigt mycket kontorsprylar som ska få plats vid min älskade, men inte så praktiska arbetsplats här i lägenheten

 

Jag älskar min lilla opraktiska arbetsplats som eftersom den består av ett bord och en barnsäng min morfar snickrat. Barnsängen är perfekt att ha stora prylar i som tex. modellmaterial, men bordet som inte har några lådor rymmer inte mycket av det som hade behövts. Skrivbordet nerifrån sundsvall hade onekligen gett lite bättre arbetsyta och gömt undan de mesta prylar som nu får stå staplade i högar.  Jag måste klura ut en lösning på det här för det kräver mycket disciplin att jobba hemifrån i vanliga fall och det är ju dumt att ägna arbetsdagen åt att leta prylar som springer bort. Var sak borde få ha sin plats!

Fint, men inte så praktiskt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln