Flyttkaos!

organiserat kaos?

Imorgon flyttar vi de sista möblerna och flyttkartongerna från Sundsvall upp mot Norrbotten. Efter att ha bott med endast hälften av bohaget (vi körde ett lass i april) känns det skönt att äntligen få det bortgjort. Samtidigt känns det väldigt vemodigt att lämna Sundsvall och den fina lägenheten vi bott i det senaste året. Grejorna ska vi magasinera i mitt barndomshem medan vi tillfälligt bor i den lilla lägenhet vi hyr i Nilivaara. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan vi hittar ett permanent boende med plats för både vardag och arbete.

 

Just nu är det ingen ordning över huvudtaget bland flyttkartongerna. Porslin och krimskrams samsas med handdukar och elprylar. Ett resultat av för oengegerat packande. Det blir intressant att packa upp prylarna när vi väl flyttar in i något. Imorgon kväll bär det iallafall av norrut mot fina Nilivaara.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln