Ännu en bra anledning att fika!

När jag satt och arbetade med en annons till lokaltidningen vandrade mina tankar in på hur viktigt det är med kommunikation.

 

Stora delar av arbetsdagen som egen företagare handlar om kommunikation i olika former. Man måste förmedla sitt budskap till framtida och nutida kunder , kommunicera med statliga instanser om skatter och eknomi, förhandla med försäkringsbolag, hantera försäljare mm. Den viktigaste kommunikationen är naturligtvis den med befintliga kunder.

 

 

Min förhoppning är att efter mitt återvändande till Norrbotten finna ett nätverk av samarbetspartners som har samma ambition om kommunikation som jag har. De bästa resultaten har sitt ursprung i gott samarbete och god förståelse för varandra. Även om de alternativa kommunikationskanalerna telefon och internet fungerar utmärkt till vardags får man inte glömma bort att den personliga kontakten är den som väger tyngst. Tillit och trygghet mellan två aktörer skapas betydligt fortare över en fika på stan än via mailkontakter, oavsett hur täta de är.

 

Jag kommunicerar att jag finns!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln