Måndagar är faktiskt extra roliga efter semester

 

Nu är vi hemma igen efter en minisemester i Trondheim, Norge med både seightseeing och fiske. Jag hade ingen tur på fiskefronten, lyckades bara dra upp några sjöstjärnor. Micke däremot lyckades landa 5 olika fiskarter och en sjögurka. Norge är verkligen vackert både nedanför och ovanför havsytan!

På den 6h långa bilresan hem skrev jag en låååång "att göra lista" för veckan och nu är det dags att sätta igång och avverka några punkter på den listan.

 

Under dagen blir det att pyssla med sättningen av  pekboken och se över illustrationerna. Vissa av er vet säkert att jag gett ut en pekbok som heter "Vad finns i lappland?" Ni som inte hört om den kan läsa här. Just nu är texten hos översättaren och inom kort kommer boken ut i nytryckt upplaga med text på svenska, engelska, Tyska och Samiska. Nytrycket kommer också vara i bitvänlig och svanenmärkt "pekbokskartong".

Lappland i bilder

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln