En blixt från klar himmel!

Idag hade jag en överväldigande upplevelse.  Mitt i allt, utan någon särskild anledning fick jag en idé till en produkt som jag tror och hoppas att det är en bra produkt också. Jag vill inte avslöja för mycket än, men jag kan säga att det är en inredningsdetalj med fokus på re-use starkt inspirerad av norrland!

 

Det måste vara den bästa känslan som designer när man får en idé som man bara måste få ner på papper i både ord och bilder av rädsla att glömma bort något. Idag satt jag i bilen när idén slog mig och jag knyckte ett formulär ur Mickes arbetspärm och klottrade ner allt som dök upp i huvudet. Nu väntar ”bara” förverkligandet av idén också. :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln