Inspiration är A & O!

Idag har jag tillbringat dagen ute vid havet tillsammans med min sambo Micke och hans medarbetare. De ägnar sig åt helt andra saker än design och formgivning, nämligen fiskevård. Medan de plaskade runt i vattnet och arbetade ägnade jag tiden åt at ta det lugnt, sträcka på makaronryggen och njuta av solen som kikade fram emellanåt. Bättre inspiration än så kan inte existera. Jag kan helt enkelt inte låta bli att låta tankarna vandra och nya idéer föds nästan alltid när jag är som mest avslappnad och som minst fokuserad på mitt arbete.

 

Som designer borde man se till att minst 1h av arbetsdagen ägnades åt rekreation ute i det fria för det är då de bästa idéerna kommer till ytan. Det skulle dock se lite suspekt ut om man fakturerade 1 h arbete per dag åt uppdragsgivaren som ”Promenad i naturen” J

Det är roligt att se på när andra jobbar!
Etiketter: design inspiration

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln