Är det så här en makaron känner sig?

Idag har det blivit mer än 10 h framför datorn…. Med inte de roligaste företagssysslorna, ekonomi. Det är en av de få baksidorna med eget företag så länge man inte betalar någon att göra det åt en (som nyföretagare med begränsad ekonomi får man ta saken i egna händer). Jag kan i varje fall skatta mig lycklig som läste företagsekonomi på gymnasiet och har hyffsad koll på  debet, kredit och budgetering. Annars hade det här arbetet tagit dubbel så lång tid!

 

Efter alla de här timmarna så är ryggen som en makaron. Jag är alldeles för dålig på att ta pauser och sträcka på mig emellanåt. Konstigt att jag inte lär mig! Har ingen ett bra tips för att få sig själv att portionera dessa datortimmar? Nu ska jag iallafall belöna mig själv med lite färska jordgubbar, MUMS!

Siffror i oändlighet. ...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln