Nyckeln till framgång...

Att starta och driva ett företag till framgång kräver utan tvekan hårt arbete och ett otroligt engagemang. Har du föreställt dig hur mycket det skulle kräva av dig att starta ett företag?... multiplicera det med 100…. . Något du däremot inte kan föreställa dig är den otroliga lycka när du får de första tacksamma orden från en kund, ser din produkt ute i en butik eller kan ta ut den första lönen. Med andra ord är allt det hårda arbetet värt i slutändan.

 

Något många inte vet är att det faktiskt finns värdefull hjälp att få som ung entreprenör i designbranchen. Något ovärdeligt som nystartad är inkubatorverksamheter, som Åkroken i Sundsvall, där jag satt i 6 månaders tid och fick hjälp och stöd med allt som har att göra med företagande.  Liknande inkubatorer finns över hela landet och det enda som krävs ifrån dig är oftast en bra idé och ett visat engagemang!

 

När jag flyttade upp till Gällivare igen så blev jag kontaktad av Designarena Nord som jobbar för att lyfta fram designers i Norrbotten. De hjälper mig idag med marknadsföring via sin hemsida och om nåon vecka ska jag på möte för att se vad de kan göra för mig och vice versa.

 

Nyckeln till framgång är inte mer spännande än hårt arbete och vänliga själar!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln