Funktionalitet och kvalitét till överdrift?

En biefekt med att vara utbildad industridesigner är att jag inte släpper produktkritiken när jag slutar jobba för dagen.. (iof slutar man aldrig jobba för dan som egen företagare, men det är en annan historia).

 

Idag tog jag en tur på stan efter ett besök hos frissan och kikade runt efter ett par örhängen. De flesta är, precis som jag, ganska kräsna vad gäller utseendet när de köper smycken. Jag tror dock inte att alla vänder och vrider på örhängena för att bedöma hållfasthet. Takarna glider till och med över till vilken produktionsmetod som använts för att tillverka dem. Resultatet av mitt kritiska tänkande kan resultera i låååånga turer på stan oavsett om det gäller köp av en ny köksmaskin, eller som idag ett par nya örhängen. 

 

Fördelen är i varje fall att som produktutvecklare kan jag i alla fall skryta över hur stor vikt jag lägger vid kvalitet och funktionalitet!

Herb savor från designtorget utstrålar funktionalitet och kvalitét!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack moster å julia! :)”

  • Moster o Julia » uppochnervända världen:  ”Åååh, så fina ni är, alla tre flickorna! Inte litet stolt hon ser ut, moster Maj..”

  • Emma » uppochnervända världen:  ”Tack Jennie! Allt är bara bra med oss, är så mysigt att få snusa runt hela dagar..”

  • CC2 » uppochnervända världen:  ”Vilken fiin lite bäsing ni har skapat! Längtar tills jag får träffa er alla och ..”

  • Jennie Keinström » uppochnervända världen:  ”Vilken fin liten tös du har fått Emma! Stort grattis till er :) hoppas allt är b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln